Podignite svoje poslovanje na sljedeću razinu!

 11.11.2021, četvrtak,  u 10:00 sati

Backup evolution 2022.

Organizacije sve više distribuiraju svoje aplikacije i podatke za svoje kritične poslovne sustave kroz hostani, javni i lokalni IT sustav te moraju posvetiti veliku pozornost osiguravanju pohranjenih podataka. To nije ni malo lagan zadatak jer su podaci stalno u pokretu između on-prem i cloud sustava i između različitih aplikacija. Povećanje količine podataka koja i dalje nastavlja rasti bez znakova usporavanja samo dodatno otežava ovaj izazov.

Voditelji unutar IT timova moraju pažljivo procijeniti svoje potrebe za zaštitom podataka i voditi računa o zahtjevima poslovanja kako bi se osiguralo da imaju prave alate i procese za zaštitu svoje podatkovne imovine. Količine podataka koje treba zaštititi samo će rasti a istovremeno i zahtjevi za njihovim ekstrahiranjem, ponovnom upotrebom i uvidom u njihovo korištenje.

Moderna zaštita podataka pruža povjerenje u digitalne usluge, osigurava ciljani oporavak Service Level Objectives-a, jednostavna je za upravljanje i licenciranje. Fleksibilna je u načinu na koji se može implementirati te iznad svega, pouzdana. Veeam nudi moderno rješenje za zaštitu podataka koje vam može pomoći u tome.

Saznajte kako vam Veeam može pomoći da su vaši podaci sigurni i da krenete samouvjereno u smjeru AWS, Azure, Google Cloud i SaaS kao što je Office 365 uz pouzdanu zaštitu od ransomware-a i drugih prijetnji kibernetičkoj sigurnosti te uz podršku agile razvoju aplikacija pomoću kontejnera i Kubernetes-a.

Tehnologija se brzo mijenja, a sukladno tome dolazi do promjena u načinu na koji organizacije kupuju tehnološka rješenja. Sukladno tome, ne iznenađuje da sama tehnologija ide prema modernom načinu licenciranja tj. modelu licenciranja pretplate.

Veeam® objavljuje prestanak prodaje trajnih licenci po socketu za Veeam Backup & Replication™, Veeam Availability Suite™, Veeam Backup Essentials™ i Veeam ONE™ novim i postojećim korisnicima za sva izdanja, s početkom od 1. srpnja 2022.

Šta to znači za vaše poslovanje? Koje su prednosti novog, modernog načina licenciranja? Kako preći na novi model, neometano i bez trzavica?

Više o temi saznajte na našem online seminaru, 11.11.2021. s početkom u 10 sati, na kojem će Vam odgovore dati g.  Dejan Grubić, Veeam-ov manager za Adriatic regiju

Kome je događaj namijenjen?

Ovaj će vam događaj zasigurno biti koristan ako ste direktor informacijske tehnologije, voditelj IT sigurnosti, stručnjak za tehničke odjele, inženjer, izvršni direktor ili poslovni direktor.

Prijava na događanje

Sudjelovanje na događanju je besplatno.
Rezervirajte svoje mjesto već danas prijavom putem slijedećeg  linka:

PROGRAM

10:00 - 10:05
Pozdravni govor i uvod
10:05 - 10:50
Veeam Backup evolution , Dejan Grubić, Veeam Territory Manager Adria
10:50 -
Odgovaramo na vaša individualna pitanja