VCF u vašem Data Centru

utorak 18.01.2022. u 10:00 sati

U vrijeme bržeg razvoja novih IT tehnologija i tržišta, sveopće digitalne transformacije kroz koje prolaze kompanije, inženjeri zaduženi za implementaciju novih rješenja ili održavanje već postojećih IT sustava susreću se s brojnim izazovima.
Tu se radi o okruženjima koja se sastoje od hardverske opreme različitih proizvođača, okruženja s različitom arhitekturom, okruženjima koja su zadužena za rad različitih poslovno kritičnih aplikacija/servisa.
Uz to, sva ta jedinstvena okruženja zahtijevaju i koriste specifična znanja i alate kako bi se njima upravljalo.

Prilikom implementacije Data Centra nove generacije, njihova zadaća nije samo učiniti ta okruženja održivima, nego se puno veći naglasak pridaje  skraćivanju vremenskog perioda implementacije novih resursa ili rješenja, automatizaciji procesa, integracije sigurnosti sustava, pripreme i spremnosti okruženja s obzirom na razvoj modernih aplikacija u budućnosti.
Sve te zadaće predstavljaju dodatno opterećenje za IT timove.

Koji su to izazovi s kojima se susreću IT timovi, na koji način pristupiti pojedinom rješenju i izazovu, kako ih riješiti te na koji način vam S&T VMware stručnjaci mogu pomoći u tome saznajte na online događanju 18.01.2022. s početkom u 10:00 sati.

 

Na predavanju S&T stručnjaka dobit ćete odgovore na nedoumice vezane uz vCloud Foundation i  poboljšati svoj doživljaj korištenja naprednih tehnologija

Kome je događaj namijenjen?

Ovaj će vam događaj zasigurno biti koristan ako ste direktor informacijske tehnologije, voditelj IT sigurnosti, stručnjak za tehničke odjele, inženjer, izvršni direktor ili poslovni direktor.

Prijava na događanje

Sudjelovanje na događanju je besplatno.
Rezervirajte svoje mjesto već danas prijavom putem slijedećeg  linka:

PROGRAM

10:00 - 10:05
Pozdravni govor i uvod
10:05 - 10:50
VCF komponente i dizajn - kratki prikaz demo
vRealize Data center Automation & Operations u primjeni
SD Storage - vSAN
SD Network & Security
vRNI - analitika i nadzor mreže