Uvod u SAP® SuccessFactors®

besplatni oline seminar, četvrtak 15. prosinac  2022. od  10:00 sati

Kako bi učinkovito upravljale radnom snagom u eri digitalne ekonomije, tvrtke danas moraju naučiti drukčije razmišljati o ljudskim resursima (HR) i sustavima koji podržavaju njihove zaposlenike.

Današnji HR sustavi moraju biti fleksibilni, skalabilni i sposobni pružiti strukturu koja ispunjava vaše poslovne zahtjeve. Isto tako moraju omogućiti učinkovitu provjeru valjanosti podataka o zaposlenicima i izvještavanje kao bi se pojednostavili HR procesi.

SAP® SuccessFactors® kao HR sustav nastavlja biti u fokusu SAP®-a te ga se stavlja u ulogu ključnog dijela moderne kompanije.

Pridružite nam se na našem webinaru 15.12. s početkom u 10:00 kako bi saznali više o tome kako je SAP® SuccessFactors® zamišljen kao HRIS sustav te kako može pomoći vašem poslovanju da privuče, razvije i zadrži najbolje ljude – povezujući ih sa svrhom i misijom vaše tvrtke.

Što ćete naučiti:

Što je SAP® SuccessFactors® i što sve uključuje. Steknite  uvid u Employee Central – jezgru SAP® SuccessFactors® kroz DEMO prikaz rješenja. Otkrijte kako samoposlužna funkcionalnost i tijek rada olakšavaju proces promjene podataka.

Kome je događaj namijenjen?

Ovaj će vam događaj zasigurno biti koristan ukoliko ste direktor HR odjela, voditelj HR, direktor informacijske tehnologije, voditelj informatičkog odjela, stručnjak za HR, izvršni direktor ili poslovni direktor.

Prijava na događanje

Sudjelovanje na događanju je besplatno.
Rezervirajte svoje mjesto već danas i prijavite se.

PROGRAM

10:00 - 10:05
Pozdravna riječ i uvod, Zdravka Jakopec, direktorica SAP odjela
10:05 - 10:15
SAP® SuccessFactors® rješenje za HXM uvod, Marko Sačić, Senior SAP consultant
10:15 - 10:35
Employee Central rješenje Demo prikaz , Marko Sačić, Senior SAP consultant
10:35
Kraj