S&T je bio  jedan od prvih partnera tvrtke Dell Technologies (EMC) u Hrvatskoj. Danas smo jedan od njegovih najuspješnijih – Titanium partner.

 

S&T Hrvatska, kao tehnološki partner za  digitalnu transformaciju vašeg IT-ja u svojem 30 godišnjem radu ima više od 20 godina iskustva implementacija “high end “ DELL Technologies rješenja, a naš status Titanium partnera predstavlja krunu kvalitete i povjerenja u dugogodišnjem partnerskom odnosu s tvrtkom DELL Technologies.

Partneri na razini „Titanium“ su najvažniji strateški partneri tvrtke Dell Technologies, s najširim portfeljom stručnog znanja o  Dell Technologies rješenjima, uspješnim implementacijama i najboljim IT uslugama u klasi.

Isto tako, priznanje je ujedno zahvala i svim našim korisnicima koji su prepoznali S&T kao pouzdanog i stručnog partnera čije je ponašanje usmjereno prema ostvarenju zajedničkog cilja u IT transformaciji: pronalaženju najboljeg rješenja koje udovoljava zahtjevima i potrebama korisnika kako bi se poboljšala učinkovitost isporuke u digitalnoj ekonomiji.

S&T Hrvatska i DELL Technologies već desetljećima pomažu pouzdano i učinkovito riješiti vaše poslovne izazove implementacijom „high-end“ rješenja iz područja:

  • uspostave Business-Continuity rješenja
  • uspostave Disaster-Recovery rješenja
  • konsolidacije sustava za pohranu podataka
  • konsolidacije sustava za sigurnosnu pohranu podataka
    arhiviranje podataka
  • konsolidacije poslužitelja
  • sustavi za upravljanje dokumentima (Document Management sustavi)