SAP Master Data Governance

Povećajte kvalitetu i dosljednost podataka, kontrolirajte sve s jednog mjesta te osigurajte konzistentnost matičnih podataka uz SAP MDG!

Obzirom da su podaci središnji izvor informacija za poduzeće i da je za sve komponente poslovanja nužno osigurati pristup istima, sve je više izazova s kojima se u doba digitalne transformacije susreću brojne kompanije, kada se izvori podataka i količina podataka kontinuirano povećavaju. „Nafta novog doba“ važnija je no ikada. Kvaliteta prikupljenih i analiziranih podataka temelj je za donošenje kvalitetnih poslovnih odluka, što ima direktan utjecaj na stvaranje konkurentske prednosti na tržištu, brzu reakciju i prilagodbu novim tržišnim uvjetima te omogućavanje profitabilnosti poslovanja kompanije.

Što je SAP Master Data Governance?

MDG aplikacija objedinjuje te omogućuje upravljanje matičnim podacima i uspostavu centralnog vlasništva nad istima, sukladno poslovnim pravilima i procesima kompanije. Rješenje je koje isporučuje gotove aplikacije specifične za domene, ali i okvir za matične podatke specifične za korisnike pojedinog poslovnog područja.

Zatražite DEMO
Preuzmite SAP brošuru s opisom rješenja

Zašto SAP Master Data Governance?

Veća kvaliteta podataka i centralno upravljanje podacima, brži procesi, jednostavnije održavanje podataka, niži troškovi.

  • Lokalno ili u privatnom oblaku
  • Podrška za sve domene matičnih podataka i stilove implementacije
  • Unaprijed izgrađeni poslovni modeli, poslovna pravila, tijek rada i korisničko sučelje
  • Mogućnost hibridnih SAP i ne-SAP sustava

Kako vam S&T može pomoći?

Eliminacija neupotrebljivih podataka i minimizacija rizika loših poslovnih odluka kroz implementaciju SAP Master Data Governance rješenja vođenu od strane S&T-a.

Kontaktirajte nas i čim prije započnite koristiti prednosti usklađenih podataka.

Prilagođena proširenja i jednostavna integracija SAP MDG-a s postojećim sustavima, čak i ako nisu SAP.

SAP Silver

Ključne prednosti

Omogućite dosljednost podataka u cijelom poduzeću

Objedinite i upravljajte matičnim podacima kroz cjelokupnu organizaciju, neovisno o razmjeni i pristupanju podacima u SAP sustavu ili rješenjima trećih strana, bilo lokalno ili u oblaku.

Ubrzajte razvoj poslovnih aktivnosti

Upotrijebite unaprijed izgrađene podatkovne modele, pravila, tijekove rada i korisnička sučelja za brzo izvršavanje zadataka kao što su financijska konsolidacija i uvođenje novih dobavljača. Omogućite prodaji i službi za korisnike konzistentan, konsolidiran prikaz podataka o kupcima u svim prodajnim kanalima.

Smanjite ukupne troškove posjedovanja podataka

Podržite sve svoje domene matičnih podataka u jednoj aplikaciji i implementirajte ih lokalno, u oblaku ili hibridnom okruženju.

Ključne mogućnosti

Konsolidacija

Standardizirajte svoje podatke i stvorite jedan izvor objedinjavanjem istih iz SAP-a i iz izvora podataka nezavisnih proizvođača, detektirajte duple podatke.

Središnje upravljanje

Dopustite raznim timovima da posjeduju različite atribute matičnih podataka i nameću provjerene vrijednosti za određene podatkovne točke omogućavanjem zajedničkog usmjeravanja i obavještavanja tijeka rada.

Upravljanje kvalitetom podataka i analitika procesa

Definirajte, potvrdite i kontrolirajte svoja uspostavljena poslovna pravila o kvaliteti podataka kako biste potvrdili točnost matičnih podataka i analizirali izvođenje svih aktivnosti upravljanja matičnim podacima.

Želite znati više o rješenju?

Kao dugogodišnji partner SAP-a u Hrvatskoj, kao i u cijeloj CEE regiji, S&T Hrvatska svojim kupcima nudi jedan od najiskusnijih timova SAP-ovih stručnjaka. I ne samo za tehničku postavku sustava, već i za podršku na polju promjena procesa, optimizaciju poslovnih procesa i prijedloge za primjenu hrvatskih i međunarodnih najboljih praksi. Istodobno, tvrtka intenzivno razvija nove mogućnosti SAP rješenja, pomažući tako svojim kupcima da maksimalno iskoriste svoje prednosti.

Kontaktirajte nas, rado ćemo vas savjetovati!

Slušamo vas i spremni smo vam pomoći.
Potražite stručni savjet i tehnologiju za vaše poslovanje.