U SAP svijetu smo mi doma

SAP konzalting

 

Vlastita rješenja za podršku SAP sustava

Rješenja usklađena sa zakonskim potrebama

Jedinstveno korisničko iskustvo, mobilnost korisnika, relevantne informacije na pravom mjestu, laka povezivost, ono je što tvrtke očekuju od svog poslovnog informacijskog sustava tijekom digitalne transformacije.

Kao dugogodišnji partner SAP-a u Hrvatskoj, kao i u cijeloj CEE regiji, S&T Hrvatska svojim kupcima nudi jedan od najiskusnijih timova SAP-ovih stručnjaka. I ne samo za tehničku postavku sustava, već i za podršku na polju promjena procesa, optimizaciju poslovnih procesa i prijedloge za primjenu hrvatskih i međunarodnih najboljih praksi. Istodobno, tvrtka intenzivno razvija nove mogućnosti SAP rješenja, pomažući tako svojim kupcima da maksimalno iskoriste svoje prednosti.

20

godina iskustva

50

SAP certifikata

90

uspješno realiziranih projekata na međunarodnom tržištu

100

globalnih kompanija s kojima surađujemo

Naša rješenja

SAP rješenja

SAP, najkorišteniji svjetski ERP standard.
Kao jedan od prvih partnera u Hrvatskoj, S&T ima široku stručnost u uvođenju najnovijih generacija ERP rješenja.

SAP

Usluge

 • implementacija SAP rješenja (on-premise, cloud i hibridno)
 • prodaja licenci za SAP rješenja
 • održavanje implementiranog SAP rješenja i isporučenih SAP licenci
 • nadogradnja SAP sustava
  • funkcionalna nadogradnja
  • tehnička nadogradnja
 • razvoj dodatnih rješenja u okviru i uz korištenje SAP alata
 • vođenje projekata
 • održavanje radionica i treninga (transferi znanja)
 • poslovno savjetovanje
 • validacija SAP sustava
SAP

Interno razvijena rješenja

Iako je SAP jedno od najčešće korištenih softverskih rješenja za upravljanje poslovanjem na svijetu, postoje neke specifične potrebe kupaca koje na efikasniji način rješavamo kroz interna rješenja razvijena na SAP platformi i u potpunosti integrirana u SAP-ovo standardno ERP rješenje. Ta rješenja doprinose još učinkovitijoj upotrebi standardnog SAP-a i većem zadovoljstvu korisnika. To su rješenja koja odražavaju potrebe i navike naših kupaca i proširuju informacijski sustav drugim mogućnostima.

 • e-račun
 • fiskalizacija

Sukladno zakonskim promjenama, S&T-jev SAP odjel razvio je rješenje za fiskalizaciju, koje je kupljeno od strane SAP AG korporacije i integrirano u standardni paket lokalizacije. Također, u suradnji s centralnim SAP razvojnim timom iz Njemačke, a u skladu s EU normama te servisima za slanje elektroničkih računa (FINA i Moj-eRačun), razvijeno je S&T rješenje za slanje i zaprimanje e-računa.

Zašto odabrati S&T?

SAP odjel unutar tvrtke S&T Hrvatska d.o.o. formiran je 2001. godine. Od samih početaka rada ostvareni su značajni rezultati u implementacijama, razvoju i podršci različitih SAP-ovih rješenja, kako na domaćem, tako i na međunarodnom tržištu.

USPJEŠNO IMPLEMENTIRANI PROJEKTI

Tijekom 20 godišnjeg iskustva, SAP odjel surađivao je s više od 100 lokalnih i globalnih kompanija iz različitih industrijskih segmenata, na više od 90 različitih projekata.

ISKUSTVO I STRUČNOST

Odjel čine 32 visokoobrazovana stručnjaka, od čega je 30 konzultanata. Većina je konzultanata certificirana, nekolicina i za nekoliko modula, s prosječnim desetogodišnjim iskustvom u radu sa SAP sustavom.

EKSPERTIZA

Ekspertiza S&T SAP konzultanata obuhvaća područja financijskog računovodstva, kontrolinga, upravljanja materijalima i složenog upravljanja skladištem, prodaje i distribucije, planiranja proizvodnje i održavanja pogona, upravljanja kvalitetom, projektnog sustava, upravljanja ljudskim resursima, programiranja i administracije SAP ERP i SAP S/4 HANA sustava te područja upravljanja odnosima s kupcima i izvještavanja.

U KORAKU S TEHNOLOGIJOM I TRENDOVIMA

Znanje i vještine SAP konzultanata usavršene su kroz kontinuiranu edukaciju te različite certifikacijske i ine tečajeve.

CJELOVITE USLUGE

Naše usluge uključuju: analizu poslovanja, razvoj rješenja, integraciju s poslovnim sustavima, savjetovanje o korisničkom iskustvu, podršku razvojnom procesu te osiguranje kvalitete.

we love IT
1

SAVJETOVANJE

Analiza postojećeg poslovanja i izrada prijedloga za optimizaciju ili automatizaciju poslovnih procesa.
2

IZRADA MODELA

Važan korak u uvođenju ERP rješenja je izgradnja modela samog rješenja s procesnog stajališta. Rezultat ove usluge je plan budućeg rješenja.
3

PROVEDBA

Na temelju dogovorenog modela rješenja vrši se transformacija poslovnih procesa u ERP sustav. Izvode se integracijski testovi i simulacije budućeg poslovanja tvrtke.
4

ODRŽAVANJE

ERP rješenja se moraju održavati tijekom životnog ciklusa, kako s gledišta licenciranja, što kupcu daje pravo na nove verzije sustava, tako i usklađenost sa zakonskim zahtjevima svake države, kao i sa stajališta administracije sustava.
5

EDUKACIJA

Obuka korisnika provodi se u cijelom procesu implementacije ERP sustava, kao i kasnije nakon same implementacije. Tvrtke s rastom i zahtjevima tržišta često trebaju uvođenje dodatnog poslovnog procesa koji nije bio relevantan u vrijeme implementacije sustava.
6

OUTSOURCING

Naša rješenja klijenti mogu dobiti i putem različitih modela outsourcinga, koji uključuju hardver i softver i naše usluge.
7

UPRAVLJANJE

Kupci nam mogu povjeriti i takozvanu aplikacijsku podršku pri korištenju ERP sustava. Ovaj oblik potpore obično pokriva posttranzicijske usluge savjetovanja, s ciljem optimizacije sustava i poslovnih procesa i njihovog dugoročnog upravljanja.

S&T SAP rješenja su primjenjiva i implementirana u sljedećim industrijama

u proizvodnim tvrtkama

u farmaceutskim tvrtkama

u distribucijskim tvrtkama

u telekomunikacijskim tvrtkama

u multinacionalnim tvrtkama

Slušamo vas i spremni smo vam pomoći.
Potražite stručni savjet i tehnologiju za vaše poslovanje.