Sprječavanje izravnih prijetnji na krajnjim točkama računala

U doba COVID-19 pandemije, kad se velik broj djelatnika prebacio iz kontroliranog korporativnog IT okruženja  na rad putem udaljenog pristupa, tzv. “Cyber Criminals” koriste nove načine proboja u štićenu IT infrastrukturu.

Zlonamjerni igrači polako preusmjeravaju svoje aktivnosti na visokovrijedne podatke vezane uz korporativno poslovanje, tzv. “big game hunting”,  budući da takvi podaci postaju bolje naplativi u trenutku traženja otkupnine.

Također, osim razvoja novih hakerskih alata i načina na koje se izvode napadi, rastući je trend udruživanja zlonamjernih igrača kako bi se napadima zahvatilo što više podataka i povećala vrijednost ukradenih podataka.

Putem serijala 30 minutnih predavanja namjera nam je predstaviti neke od prijetnji, načine na koje se te prijetnje mogu umanjiti ili spriječiti te na  koji način vam naši stručnjaci mogu pomoći u tome.

Računala zaposlenika nisu nikada bila više izložena sigurnosnim prijetnjama nego zadnjih godinu dana. Zbog pandemije u mnogim kompanijama gotovo 100 % zaposlenika radi od kuće.  Prije pandemije taj broj se kretao između 10 i 20%.

Kako zaštititi kompanijska računala od napada uvijek i svugdje?

Pridružite nam se na prvom sastanku s našim security stručnjacima, a koji će se održati u srijedu  17. ožujka s početkom u 10:00. na kojem ćemo predstaviti na dijelu Check Point Harmony Endpoint rješenje za Windows računala.

Kome je događaj namijenjen?

Ovaj će vam događaj zasigurno biti koristan ako ste direktor informacijske tehnologije, voditelj IT sigurnosti, stručnjak za tehničke odjele, inženjer, izvršni direktor ili poslovni direktor.

Prijava na događanje

Rezervirajte svoje mjesto već danas prijavom putem slijedećeg  linka:

PROGRAM

10:00 - 10:05
Pozdravni govor i uvod - Tomislav Kanižaj, Network & Security Sales Manager
10:05 - 10:35
Upoznajte s Check Point Harmony endpoint produktom; Check Point Harmony endpoint na djelu – kratka demonstracija blokiranja napada - Robert Pleše, Check Point Security Master
10:35 -
Odgovaramo na vaša individualna pitanja


Check Point Harmony
je ocijenjeno kao „Top Product“ u kategoriji „Corporate Endpoint Protection“ od strane AV-TEST Institute Laboratorija.