Kriptirali su nam sigurnosne kopije! Šta sad?

 26.05.2021, srijeda,  u 10:00 sati

Činjenica je da je ransomware praktički dio naše svakodnevnice, tu je i ne smijemo ga ignorirati. Cyber kriminalci, „script kiddies“ i ostali zlostavljači žive od ransomware-a.  Većina tih napada koncentrirana je na produkcijske podatke koje nastoji uništiti ili kriptirati te onemogućiti pristup istima.

Što ako izgubite produkcijsku bazu?

Nema veze, i pitice na grani već imaju čarobno dugme „Backup & Recovery“.
Imate ga i vi!  Problem riješen!

Ali, što ako su cilj napada i vaše sigurnosne kopije?

Tvrtke se danas rutinski osakaćuju učincima ove kripto pošasti i jedna od čestih situacija danas je „Kriptirali su nam sigurnosne kopije“.
Šta sad? Imate li Plan B?

Postoji li način za stvaranje sigurnosnih kopija, a koje ne mogu biti kriptirane ransomware-om?

Putem serijala 30 minutnih predavanja namjera nam je predstaviti neke od prijetnji, načine na koje se te prijetnje mogu umanjiti ili spriječiti te na  koji način vam naši stručnjaci mogu pomoći u tome.

Kako zaštititi sigurnosne kopije od kriptiranja ransomware-om?

 

Pridružite nam se na petom redu serijalu 30 minutnih predavanja,  u srijedu 26. svibnja, na kojem ćemo predstaviti  rješenje za ransomware zaštitu, Dell EMC Cyber Recovery koje omogućuje recovery kritičnih podataka koristeći „airgap“ kako bi se Cyber Vault odvojio od produkcijske mreže. Cyber Vault je sigurna lokacija na kojoj se nalazi treća kopija produkcijskih podataka (“zlatna kopija”) kojoj se ne može prići iz produkcijske mreže.

Kome je događaj namijenjen?

Ovaj će vam događaj zasigurno biti koristan ako ste direktor informacijske tehnologije, voditelj IT sigurnosti, stručnjak za tehničke odjele, inženjer, izvršni direktor ili poslovni direktor.

Prijava na događanje

Rezervirajte svoje mjesto već danas prijavom putem slijedećeg  linka:

PROGRAM

10:00 - 10:05
Pozdravni govor i uvod - Tomislav Kanižaj, Network & Security Sales Manager
10:05 - 10:25
Prezentacija Dell EMC Cyber Recovery, Bojan Šumljak consultant, 1.) Zašto backup & cyber security 2.) Može li backup zaštititi moje okruženje od cyber napada 3.) Razine zaštite
10:25 -
Odgovaramo na vaša individualna pitanja