SDP umjesto VPN-a. Čast svakome povjerenje nikome!

Vaša je odgovornost osigurati sigurnost svoje organizacije, poslovnih aplikacija i elektroničkih dokumenata koje kompanija koristi i posjeduje. Obzirom da se vaše okruženje razvija kao npr.  prelazak u oblak, BYOD i rad na daljinu, sukladno tome se moraju razvijati i arhitektura i sigurnosni alati koji se koriste za njihovo osiguranje. Uzimajući u obzir činjenicu da su podaci osnovica poslovanja i da predstavljaju stratešku prednost u modernom poslovnom okruženju, potrebno je imati kontrolu i nadzor nad pristupom i korištenjem korporativnih aplikacija i podataka i spriječiti pokušaje zlonamjernih upada u sustav. Iz tog razloga „Zero trust“ mora postati novi standard.  Jednostavno rečeno, to znači da se nikome i ničemu ne vjeruje, čak  ako potječu iz iste mrežne domene.
To ne znači da je VPN “mrtav” i da ga se treba odreći. Iako VPN-ovi i SDP-ovi imaju neke zajedničke funkcije oni zapravo nisu dizajnirani za pružanje istih usluga.
Kao komplementarno rješenje VPN-u kombiniran je siguran pristup aplikacijama i podacima, uz jednostavnost korištenja za korisnike samog sustava čime se ubrzava sama implementacija i prihvaćenost rješenja.

  • bez potrebe za kopiranjem i zamjenom vašeg VPN-a
  • uštedite IT timovima glavobolju i gnjavažu  koja dolazi zajedno s promjenom postojećih VPN arhitektura
  • bez promjena u ponašanju vaših korisnika – nastavite koristiti svoj VPN klijent
  • bez uklanjanja / mijenjanja postojeće mrežne i sigurnosne komponente
  • autentifikacija korisnika prije odobravanja pristupa, s gotovo nula mrežnih promjena
  • dinamični pristup aplikacijama na zahtjev prema ulozi / dopuštenju korisnika
  • uklanjanje korisnike s mreže i zatvaranje priključka vatrozida radi veće sigurnosti

Kako imati prilagođeno i skalabilno “Zero trust” rješenje sa svim prednostima SDP, istovremeno uz smanjen rizik usvajanja nove tehnologije?

 

Pridružite nam se u srijedu 28. travnja  s početkom u 10:00 sati na trećem serijalu s našim security stručnjacima na kojem ćemo vam pokazati na koji način implementirati „ Zero trust“ arhtekturu  bez uklanjanja vašeg dugogodišnjeg i pouzdanog VPN-a.

Kome je događaj namijenjen?

Ovaj će vam događaj zasigurno biti koristan ako ste direktor informacijske tehnologije, voditelj IT sigurnosti, stručnjak za tehničke odjele, inženjer, izvršni direktor ili poslovni direktor.

Putem serijala 30 minutnih predavanja namjera nam je predstaviti neke od prijetnji, načine na koje se te prijetnje mogu umanjiti ili spriječiti te na  koji način vam naši stručnjaci mogu pomoći u tome.

Prijava na događanje

Rezervirajte svoje mjesto već danas prijavom putem slijedećeg  linka:

PROGRAM

10:00 - 10:05
Pozdravni govor i uvod - Tomislav Kanižaj, Network & Security Sales Manager
10:05 - 10:25
Prezentacija Safe-t Zero trust access aplikacijama i podacima; Demo prikaz pristupa za: Web - ssh - RDP - File share; Robert Pleše Network & Security Consultant
10:25 -
Odgovaramo na vaša individualna pitanja