Kako otkriti neuobičajene sigurnosne prijetnje?

U današnje vrijeme kad je informacija najvažnija valuta, a hakeri sve kreativniji i napredniji u pronalaženju načina za zaobilaženje tradicionalnih zaštita (vatrozid, antivirus, spam, intrusion prevention …) potrebna je i dodatna zaštita od opasnosti koje dolaze iznutra.  Tradicionalna rješenja su temeljena na pravilima, tj. pravila se kreiraju na temelju postavki o modelu ponašanja i izvođenja zlonamjernih radnji, ali ta pravila nisu u mogućnosti modelirati svako zlonamjernu aktivnost.

  • Kako prepoznati do sada nepredvidive sigurnosne prijetnje?
  • Želite li imati sigurnosni sustav koji se kontinuirano uči i prilagođava se izmjenama u vašem poslovnom i IT okruženju?
  • Kako dobiti cjelokupnu sliku ponašanja pojedinica u vašem IT okruženju?
  • Kako uz korištenje algoritama potpomognutih umjetnom inteligencijom samostalno otkriti i izvesti aktivnosti protiv prijetnji informatičkoj sigurnosti unutar računalnih mreža – fizičkih, virtualiziranih, uključujući IoT mreže i SCADA sustave?

Pridružite nam se 31. ožujka  u 10:00 sati na drugom 30 minutnom sastanku s našim security stručnjacima, a na kojem ćemo predstaviti rješenje koje je razvijeno kao nadogradnja postojećim sigurnosnim rješenjima,  temeljeno na učećim algoritmima koji prepoznaju normalno, uobičajeno ponašanje korisnika i uređaja u korporativnoj mreži („AI learning, „System Training”) te prepoznaje neubičajene aktivnosti i alarmira u slučaju malicioznog ponašanja.

Kome je događaj namijenjen?

Ovaj će vam događaj zasigurno biti koristan ako ste direktor informacijske tehnologije, voditelj IT sigurnosti, stručnjak za tehničke odjele, inženjer, izvršni direktor ili poslovni direktor.

Putem serijala 30 minutnih predavanja namjera nam je predstaviti neke od prijetnji, načine na koje se te prijetnje mogu umanjiti ili spriječiti te na  koji način vam naši stručnjaci mogu pomoći u tome.

Prijava na događanje

Rezervirajte svoje mjesto već danas prijavom putem slijedećeg  linka:

PROGRAM

10:00 - 10:05
Pozdravni govor i uvod - Tomislav Kanižaj, Network & Security Sales Manager
10:05 - 10:25
Koje sigurnosne prijetnje se nalaze u mojoj organizaciji? Demonstracija rješenja - Josip Strmečki, Network & Security Consultant
10:25 -
Odgovaramo na vaša individualna pitanja