O nama

Profil tvrtke

Malo povijesti

Kroz više od 30 godina svoje povijesti, tvrtka S&T Hrvatska sudjeluje u oblikovanju razvoja hrvatskog IT tržišta čime je dala značajan doprinos razvoju društva.

1991.

Naši počeci sežu u 1991. godinu kad je osnovana tvrtka Hermes Plus. Na početku je Hermes Plus bio usko fokusiran na pružanje IT usluga, prodaju, implementaciju i podršku Helwett Packard proizvoda. Međutim, s vremenom i razvojem tržišta, počeli smo širiti svoju ponudu, portfelj renomiranih dobavljača i proizvođača te smo sukladno tome i povećali broj korisnika. Važna prekretnica u našoj povijesti bila je odluka da se pored infrastrukturnih rješenja usredotočimo i na usluge. Svoj brend i prepoznatljivost smo izgradili na pouzdanosti, reaktivnosti, stručnosti i velikom iskustvu.

Krajem 1990-ih, Hermes Plus je pridružen kompaniji S&T, System & Technology te smo postali dio velike međunarodne grupacije čije su dionice uvrštene na Frankfurtskoj burzi i čine dio burzovnog TecDAX indeksa vodećih Hi-tech tvrtki, kao i SDAX indeksa.

Krajem 2022.

Od kraja prosinca 2022.  S&T Hrvatska pripada multinacionalnoj kompaniji VINCI Energies SA koja posluje pod trgovačkim imenom Axians kao globalna grupacija na području informacijskih i komunikacijskih tehnologija te je dio francuske grupacije VINCI.

VINCI Energies posluje u 57 zemalja, zapošljava više od 85.000 djelatnika u 1.800 poslovnih jedinica, nudeći usluge u području projektiranja, financiranja i izgradnje informatičke, komunikacijske, energetske i hidroenergetske infrastrukture.

Više o AxiansViše o Axians

Tko smo danas?

Zahvaljujući svojem profesionalnom i poslovno orijentiranom tržišnom pristupu te snazi, znanju i ekspertizi svojih stručnjaka, S&T Hrvatska je već 30 godina jedan od vodećih ponuđača cjelovitih rješenja i usluga informatičkih tehnologija na hrvatskom tržištu. Cjelovita ponuda tvrtke S&T uključuje poslovno savjetovanje, uvođenje i razvoj poslovnih aplikacija, školovanje i planiranje, razvoj, implementaciju, održavanje te vanjsko izvođenje (outsourcing) svih IT i poslovnih rješenja, što je jedan od najopsežnijih portfelja u Hrvatskoj.

Za profesionalne usluge i maksimalno zadovoljstvo korisnika u S&T Hrvatska brine se preko 200 vrhunskih stručnjaka, koji se kontinuirano školuju u vodećim edukacijskim centrima u Hrvatskoj i inozemstvu.

Naši zaposlenici naše su najveće bogatstvo i ključni su za izvršenje naše poslovne strategije. Riječ je o vodećim profesionalcima s ekspertizom u najzahtjevnijim zadacima, od izgradnje podatkovnih centara ili implementacije informacijske sigurnosti do dizajniranja mrežne infrastrukture, pružanja usluga outsourcinga, savjetovanja za upravljanje financijskim ili ljudskim resursima i dizajniranje rješenja za proizvodne i logističke kompanije.

Pored središnjice u Zagrebu, S&T Hrvatska djeluje i kroz svoje poslovnice u Osijeku, Rijeci i Splitu.

Naš se uspjeh temelji na uspostavljanju partnerstva s našim kupcima temeljenim na međusobnom povjerenju. Ta posvećenost suradnji osigurava dubinsko razumijevanje postojećih i budućih potreba naših korisnika koje vode naš razvoj.

Što nas odlikuje?

Naša veličina, koja pruža veću stabilnost
Regionalna prisutnost, koja omogućuje bolju dostupnost i fleksibilnost
Dugogodišnje iskustvo, široki portfelj proizvoda i usluga
Iznimno poznavanje poslovnih procesa korisnika i razumijevanje važnosti IT tehnologije u svakodnevnom poslovanju
Vrhunska tehnološka rješenja po sistemu “ključ u ruke”
odgovornost · pouzdanost · brz odziv · suradnja · stručnost · komunikacija

Strateška partnerstva

S&T na temelju tehnologije i proizvoda vrhunskih svjetskih proizvođača programske i strojne opreme razvija rješenja prilagođena tako da udovoljavaju zahtjevima i potrebama korisnika. Naši partneri su Cisco, DELL Technologies, HP, HPE, IBM, Microsoft, Oracle, SAP…

Volimo ono što radimo!

„We love IT“ nije samo slogan, već i ispunjenje obećanja koje S&T svakodnevno ostvaruje svojim kupcima.

we love IT

Posvećenost našim kupcima

Naša tvrtka osnovana je na uvjerenju da ispunjenje očekivanja nije dovoljno. Naš je cilj nadmašiti očekivanja i biti više od „samo još jednog dobavljača“. Naši klijenti znaju da svakodnevno ulažemo u njihov uspjeh, mi smo njihov pouzdani savjetnik – uvijek uključeni, uvijek dostupni, uvijek inovativni kako bismo pružili najbolja rješenja, proizvode, usluge i podršku koji im omogućuju kompetitivne prednosti,  poboljšanje i rast poslovanja.

Provjerena kvaliteta – ISO certifikat

S&T Hrvatska kontinuirano ulaže u kvalitetu svojih usluga i proizvoda. Sukladno tome implementirani su ISO međunarodni standardi. Procesi poslovanja certificirani su s četiri ISO standarda što tvrtku S&T Hrvatska čini jedinstvenom na hrvatskom tržištu IT usluga.

Sustavi upravljanja i kvaliteteSustavi upravljanja i kvalitete

Osnovni podaci

Puni naziv tvrtke: S&T Hrvatska d.o.o. za informacijska rješenja i usluge
Skraćeni naziv tvrtke: S&T Hrvatska d.o.o.
Sjedište tvrtke: Borongajska cesta 81a, 10000 Zagreb, Hrvatska
Poslovnice: Osijek,  Rijeka, Split

OIB: 55648908488
MBS: 080023538
Pravni oblik: Društvo sa ograničenom odgovornošću
Registracija: Upisan pri Trgovačkom sudu u Zagrebu, 04. studenog 1991.
Direktor: Božidar Vidić

Uprava

Direktor: Božidar Vidić
Prokuristi: Damir Pavušin, Ivica Božić