S&T Hrvatska je potpisala partnerski ugovor s tvrtkom Efecte

Moderno poslovanje je integrirano s IT servisima, kako vlastitim, tako i onima koji se nalaze u oblaku.

Iz tog je razloga od ključne važnosti uspostaviti nadzor nad IT servisima i proaktivno upravljati IT servisima koji su potpora poslovanju te automatizirati dijelove IT servisa kako bi se ubrzao i optimizirao poslovni proces.
Potpisivanjem novog partnerstva, S&T je omogućio postojećim, kao i budućim korisnicima, kupovinu , implementaciju i podršku za Efecte platformu.
Efecte pomaže uslužnim organizacijama digitalizirati i automatizirati njihov rad.

Pomoću platforme Efecte organizacije mogu upravljati i automatizirati bilo koju IT uslugu/servis u tvrtki. To uključuje klasične tijekove rada i procese IT usluga za ljudske resurse (HR), upravljanje objektima, upravljanje ugovorima i mnoge druge. Kupci mogu fleksibilno prilagoditi softver individualnim potrebama bez znanja programiranja. Isto tako,  mogu odlučiti hoće li rješenje koristiti u oblaku Efecte ili u svom privatnom oblaku.

Efecte podržava najnovije smjernice ITIL 4, pružajući klijentima  “out of the box” pristup najboljim praksama prepoznatim u industriji.

Efecte je europska alternativa globalnim igračima, sa sjedištem u Finskoj, uvršten je na tržište Nasdaq First North Growth Market Finland. www.efecte.com

Saznajte više o rješenjima tvrtke Efecte!

Pogledajte istaknute videozapise.Pogledajte istaknute videozapise.
Kontaktirajte nas za više informacija.

Nazovite na: +385 099 30 30 650
Pošaljite upit na: tomislav.kanizaj@snt.hr