S&T-ju nagrade u tri kategorije

Na ovogodišnjem događanju Dell Technologies Adriatic Partner Awards 2021 , Dell Technologies je dodijelio prestižne nagrade najboljim i najuspješnijim partnerima u Adriatic regiji.

S ponosom javljamo da tvrtka S&T Hrvatska osvojila nagradu u tri kategorije:

  • Excellence in Infrastructure Solutions in Adriatic Region
  • Excellence in Expansion in Croatia
  • Personal Achievement Award

Dell Technologies Adriatic Partner Awards event je godišnji event koji se organizira za zemlje Adriatic regije kako bi predstavili najbolje partnere iz cijele regije u 12 kategorija koje nagrađuju izvrsnost u različitim područjima poslovanja: od client i enterprise solution ekspertize, širenja tržišta, inovacija, marketinga do CSR inicijativa.

Dodjela nagrade Partner Awards Adriatic 2021 se i ove godine odvijala  virtualno. Okupljanje je okupilo brojne sudionike iz cijele Adriatic regije (Hrvatska, Slovenija, Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Albanija, Kosovo, Sjeverna Makedonija).

Excellence in Expansion in Croatia

S&T Hrvatska je primila priznanje Excellence in Expansion in Croatia  na nacionalnoj razini, kao partner koji je osnažio svoj odnos s postojećim korisnicima u sklopu projekata koji su uključivali DELL Technologies portfelj te time stekao njihovo dodatno povjerenje. S&T je još jednom pokazao svoju ekspertizu i osvojio nagradu zahvaljujući najznačajnijim i kapitalnim projektima s “Hig End” Dell Tecnologies rješenjima koje smo implementirali kod više velikih korisnika.

Excellence in Infrastructure Solutions in Adriatic Region

Na regionalnoj razini osvojili smo nagradu Excellence in Infrastructure Solutions in Adriatic Region kao partner koji je u cijeloj Adriatic regiji pokazao izvrsnost u prodaji Storage rješenja te tako pomogao svojim korisnicima  uspješno transformirati I modernizirati svoje IT poslovanja I ubrzati digitalnu transformaciju.  Dobivena nagrada je priznanje i zahvala za neusporedivi uspjeh i izuzetan trud, ekspertizu i predanost S&T djelatnicima, a koji su u protekloj godini zaključili i implementirali najveće i najsloženije integracijske projekte bazirane na “High End” sustavima pohrane i zaštite podataka.  Od mnogih složeni projekata koje smo napravili prošle godine, istinski se ističu oni provedeni u vrlo zahtjevnoj financijskoj industriji.

Personal Achievement Award 

Izuzetno smo ponosni na ljude koji rade u S&T-u. Naš Bojan Šumljak je osvojio Personal Achievement Award kao Dell Technologies osoba godine na nacionalnoj razni.  Bojan je prošle godine bio jedan od glavni nositelja u pozicioniranju, dizajniranju i implementaciji najvećeg i najkompleksnijega DELL Tecnologies Data Protection projekta.

Ova priznanja su ujedno i ujedno zahvala i svim našim korisnicima koji su prepoznali S&T kao pouzdanog i stručnog partnera čije je ponašanje usmjereno prema ostvarenju zajedničkog cilja u IT transformaciji: pronalaženju najboljeg rješenja koje udovoljava zahtjevima i potrebama korisnika kako bi se poboljšala učinkovitost isporuke u digitalnoj ekonomiji.

S&T Hrvatska, kao partner za tehnološku transformaciju vašeg IT-ja ima više od 20 godina iskustva implementacije “high end“ DELL Technologies rješenja s ekspertizama iz područja:
  • uspostave Business-Continuity rješenja
  • uspostave Disaster-Recovery rješenja
  • konsolidacije sustava za pohranu podataka
  • konsolidacije sustava za sigurnosnu pohranu podataka
  • arhiviranje podataka
  • konsolidacije poslužitelja
  • sustavi za upravljanje dokumentima (Document Management sustavi)