28.03.2018 | Croatia

S&T podržava konferenciju Dani e-infrastrukture - Srce DEI 2018

Sveučilišni računski centar organizira stručnu konferenciju Dani e-infrastrukture - Srce DEI 2018, a koju podržava i S&T u suradnji sa svojim dugogodišnjim partnerom tvrtkomCheck Point..
Konferencija se sastoji od od niza predavanja, rasprava i radionica vezanih uz aktualne izazove, ali i planove i mogućnosti primjene informacijskih i komunikacijskih tehnologija u modernom obrazovanju i znanosti.
Predavanja će se održati u centru City Plaza Zagreb gdje se održava i dio radionica.
Pridružite nam se na Srce DEI 2018.

[ RADIONICA ]

11. travnja u 9:00 sati
City Plaza Zagreb, dvorana Brač
Advanced Cyber Security Protection in Educational Institutions

Polaznici radionice će se upoznati s načinima zaštite od modernih napada i cryptolockera, programa koji kriptiraju podatke na uređaju. Također, poseban će se naglasak staviti na moguće pristupe pri zaštiti od ranjivosti zero-day i cryptolockera na mrežnoj razini i razini uređaja (računala, tableta, mobilnih telefona…), tzv. endpoints. Razmotrit će se i sustavniji pristupi u zaštiti od napada na institucijskoj razini.
Radionica je namijenjena IT stručnjacima iz sustava znanosti i visokog obrazovanja, administratorima informacijskih sustava te svim zainteresiranim polaznicima.
Predavač: Ivan Štrbac, Check Point Software Technologies.

[ PREDAVANJE]

11. travnja u 12.20 sati
City Plaza
Introducing Gen V protection against attacks

"Introducing Gen V protection against attacks” je uvod u prevenciju sofisticiranih napada pete generacije. Detekcija napada danas je vrlo važna u svakoj organizaciji, medjutim ključ uspješnosti u obrani od najsofisticiranijih napada je prevencija. U današnje vrijeme samo detekcija nije dovoljna. Check Point portfolio svojim korisnicima daje rješenja u detekciji i prevenciji napada pete generacije po svim točkama korisnikove infrastrukture.
Predavač: Daniel Šafar, Check Point Software Technologies.

Više informacija o programu konferencije te predavačima potražite ovdje:program konferencije.

Vidimo se na Srce DEI 2018!