02.02.2015 | Croatia

SAP Inventory Management SCM510

Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da za potrebe korisnika organiziramo petodnevni standardni SAP Inventory Management SCM510 tečaj u Zagrebu.

Osim implementacija, klasičnih konzultantskih usluga i održavanja, SAP odjel S&T Hrvatske nudi nove vrste usluga kako bi se unaprijedili poslovni procesi i vještine korisnika koji će time poboljšati produktivnost i automatizam SAP sustava. Polaznici tijekom programa školovanja prolaze različite pojedinosti u određenim modulima i stječu znanja koja im prenose naši iskusni konzultanti. Novosti u SAP svijetu kao i tehnike samostalnog poboljšanja sustava tijekom brojnih radionica s posebno izrađenim vježbama za svakog sudionika samo su neke od prednosti naših usluga i radionica.

Tečaj: SAP Inventory Management SCM510

Sadržaj tečaja:
  • Goods receipts
  • Stock transfers/transfer postings
  • Goods issues
  • Reservations
  • Special forms of procurement (subcontracting, consignment, pipeline)
  • Special forms of material valuation (split valuation, non-valuated material)
  • Physical inventory and special inventory procedures: cycle counting and sample-based physical inventory in SAP
  • Reporting in inventory management
  • Selected customizing-settings for inventory management and physical inventory data

Trajanje programa: 5 dana (od 09 do 17h)
Adresa održavanja tečaja: S&T Hrvatska d.o.o., Borongajska cesta81a, Zagreb
Minimalan broj polaznika: 3
Cijena tečaja: 1.900 € + PDV
Datum održavanja: termin se definira naknadno i usklađuje s potrebama sudionika.
Info & rezervacije: info@snt.hr
Kome je tečaj namijenjen: Sudjelovati mogu novi i postojeći korisnici SAP-a kao i informatičko osoblje i naravno svi oni koji žele naučiti nešto zanimljivo i korisno.