14.05.2019 | Croatia

S&T Hrvatska je postala službeni distributer OptimiDoc Print Management rješenja za cijelu Adriatic regiju

Naše partnerstvo s firmom OptimiDoc koje je kroz godine preraslo u status prvog Platinum Partnera u regiji, rezultiralo je daljnjim proširenjem suradnje i preraslo u status Platinum Distributera & Partnera, što nam ujedno omogućuje ekskluzivnu distribuciju OptimiDoc rješenja za cijelu regiju.

Zahvaljujući svom dugogodišnjem iskustvu, kompetencijama, poznavanju tržišta i industrije, S&T Hrvatska je u suradnji s timom iz OptimiDoc-a u mogućnosti svojim korisnicima ponuditi najbolje Print Management & Document Capture rješenje krojeno specifično po mjeri i potrebama korisnika. Osim toga, S&T Hrvatska pruža tehničku podršku, edukaciju i certifikaciju tehničkog osoblja partnerima u cijeloj regiji.

Obzirom da je S&T Hrvatska preuzela distribuciju i postala vaš prvi kontakt za prodaju i podršku u cijeloj regiji, ljubazno vas molimo da se od svibnja 2019. za sva pitanja, informativne upite i zahtjeve za ponude, informacije o samom OptimiDoc rješenju, kao i pitanja tehničke prirode, testne licence ili tehnički support, obratite izravno nama na slijedeću adresu:

S&T Hrvatska d.o.o.
Borongajska cesta 81a, 10000 Zagreb
Primarni kontakt za sve upite: mps@snt.hr

Zajedno s našim dugogodišnjim partnerom i kolegama iz OptimiDoc-a uvjerenja smo da je prisutnost regionalnog Distributera koji pruža lokalnu tehničku, prodajnu i marketinšku podršku preduvjet za brže, lakše i jednostavnije poslovanje kako postojećim tako i potencijalnim partnerima te svima onima koji žele proširiti svoj portfelj Print Management rješenja i svojim korisnicima omogućiti veći spektar mogućnosti.

Vaš S&T MPS tim

mps@snt.hr