26.08.2019 | Croatia

OptimiDocX - potpuno novi način upravljanja ispisom i dokumentima

Slijedeći veliki korak u napretku OptimiDoc rješenja za upravljanje ispisom i dokumentima nam se nalazi iza ugla.

"Revolucionarni OptimiDoc X Server koji izlazi kao potpuno nova verzija nije samo nadogradnja na prijašnje verzije, nego sadrži mnoge dodatne opcije personalizacije sučelja te prilagodbe cjelokupnog rješenja prema današnjim zahtjevima tržišta i samih korisnika.“

Pogledajte video najavu nove verzije OptimiDoc rješenja:
Najistaknutije prednosti nove verzije i ključne tržišne prednosti su:


1. OptimiDoc Server X pruža potpuno novo i redizajnirano web sučelje za administratorsku konzolu, kao i za korisnički portal.

S dodatkom widget-a na dashboard-u, poboljšanim reporting modulom, kao i pojednostavljenim user i device management konzolama, novo rješenje je vizualno preglednije, a za korištenje puno praktičnije nego do sada.

Za više informacija o novom sučelju, pogledajte video:
2. U novoj verziji OptimiDoc Server X dolazi i novi terminal kojem je primarni zadatak pojednostavljenje protoka dokumentacije.

Vašim će se korisnicima svidjeti novo optimizirano embedded sučelje, pomoću kojeg sada mogu jednostavnije navigirati kroz scan workflow-e i dokumente swipe opcijom, bazirano na tehnologiji koja nam je svima dobro poznata kako ju koristimo na našim mobilnim uređajima.

Za više informacija o novom terminalu, pogledajte video:

3. OptimiDoc Server X pruža i novo iskustvo prilagodbe sučelja, što partnerima omogućava kompletnu izmjenu boja i brendiranje MFP terminala i web sučelje.

Rješenja se može implementirati potpuno brendirano kao vlastito, što omogućava Vašim korisnicima da svaki puta kada koriste terminal, web sučelje ili bilo koje opcije,vide tko im pruža profesionalno, stabilno i pouzdano rješenje za kompletno upravljanje ispisom i dokumentima.

Za više informacija o novim opcijama prilagodbe kompletnog rješenja, pogledajte video:

Vaš S&T MPS tim

mps@snt.hr

www.optimidoc.com