25.08.2014 | Croatia

S&T Hrvatska prvi IBM Power Systems Speciality partner u Hrvatskoj

Još jače partnerstvo!S&T i IBM ojačali su svoje partnerstvo pridruživanjem S&T Hrvatska elitnoj grupi IBM Power Systems Speciality partnera.
S&T Hrvatska je prvi IBM business partner u Hrvatskoj koji je udovoljio svim uvjetima koje IBM postavlja svojim partnerima, a u svrhu stjecanja Power Systems Specijalizacije.
Pod uvjetima se prvenstveno misli na bitna ulaganja u specijalizacije i certifikate, iskustvo i značajne korisničke reference, kao i ostvarena tržišna diferencijacija koju partner ostvaruje poslovnim pristupom, prodajom i implementacijom rješenja baziranim na IBM Power sustavima.

Osim Power Systems Specijalizacije, S&T Hrvatska je ispunila sve uvjete te je ostvarila i specijalizaciju iz područja IBM Storage Systems.

„Tvrtka S&T Hrvatska teži stalnom učvršćivanju svoje pozicije jednog od vodećih sistem integratora u regiji. Kako bi to postigli, neprestano radimo na profesionalnom usavršavanju svojih zaposlenika, usavršavanju postojećih i usvajanju novih partnerskih statusa. Na taj način uvijek smo prisutni u tržišnoj utakmici i uvijek korak ispred konkurencije“, navodi uprava S&T Hrvatska.

Zahvaljujući svom dugogodišnjem iskustvu, kompetencijama, poznavanju tržišta i industrije, S&T je u mogućnosti svojim korisnicima ponuditi savjetovanje, integraciju, implementaciju i podršku vrhunskih inovativnih rješenja razvijenih na IBM sustavima koja korisniku jamče maksimalnu funkcionalnost i brz povrat investicija.