25.01.2020 | Croatia

Trendovi i strategije prevencije kibernetičkih napada

Check Point izvješće o sigurnosti 2020.

Izvješće donosi pregled trendova te predviđanja za 2020 kao i preporuke i najbolje prakse za zaštitu vaše organizacije od kibernetičkih napada.

Iz izvješća izdvajamo:

• Trenutne prijetnje kibernetičkih napada s kojima se tvrtke suočavaju su usmjerene prema infrastrukturi - mobilnoj mreži, oblaku i IoT-u.
  • Evolucija mobilnih kibernetičkih prijetnji stavlja uređaje, aplikacije i operativne sustave pod povećani rizik od napada.
  • Budući trendovi kibernetičkih prijetnji, detaljni prikazi ranjivosti, ThreatCloud Intelligence i utjecaje na sigurnosno okruženje.
  • Vektorske prognoze napada i sigurnost u oblaku, Internet stvari (IoT) i događaji poput Olimpijade 2020.

Tijekom 2019. godine, sudionici prijetnji su kontinuirano poboljšavali svoje oružje, usvojili nove metode i prilagodili svoje napade novim tehnologijama i platformama. Stoga ne čudi što je Svjetski ekonomski forum ponovo uvrstio kibernetičke napade i krađe podataka na listu top 10 glavnih rizika kojima će se svijet susresti 2020.
Spriječite nadolazeće kibernetičke napade u 2020. usvajanjem strategija i preporuka koje donosi CP Izvješće o sigurnosti.

Preuzmite svoj besplatni primjerak!

Check Point 2020 Cyber Security Report