S&T HP MPS rješenja za usluge upravljanog sustava ispisa

Bez obzira je li riječ o smanjenju troškova, uspostavljanju ravnoteže između sigurnosti i mobilnosti ili o preseljenju na sustav u oblaku i njegovu održavanju, današnje se tvrtke bore s čitavim nizom izazova kada je riječ o upravljanju okruženjima za ispis. S&T Hrvatska uz usluge upravljanog ispisa (MPS) tim se izazovima bavi izravno, s inovativnim uređajima, uslugama i poslovnim analizama koje će pridonijeti ne samo još učinkovitijem ispisu, nego i postizanju mjerljivih poslovnih rezultata kroz predvidljive troškove, bolje operativno vrijeme i poboljšanu sigurnost. Uz mogućnost prilagodbe i skaliranja prema Vašim jedinstvenim potrebama možete bez ometanja razvijati svoje radno mjesto kroz razrađene procese i povećanu produktivnost.

Nemojte samo ispisivati – ostvarite rezultate

Steknite dragocjene uvide


Predvidljivost je ključna za tvrtke koje posluju pod pritiskom smanjenja troškova i učinkovitijeg trošenja resursa. S&T Hrvatska MPS klijentima daje podatke iz poslovnih analiza koji se temelje na podacima s uređaja i prediktivnoj analizi. S&T MPS daje vam rješenja za posebne uvide, integrirani portal za vašu ispisnu i PC flotu te poslovne preglede sa S&T stručnjacima, iz kojih ćete dobiti podatke koji su vam potrebni za sljedeće:
  • donošenje pametnijih odluka na temelju trendova, korištenja i troškova vašeg okruženja za ispis
  • produljenje operativnog vremena sprječavanje problema prije nego što se pojave
  • lako upravljanje i neprekidno poboljšanje PC i ispisne flote
  • optimiziranje flote za ispunjavanje vaših jedinstvenih poslovnih potreba
  • upravljanje flotom uz veću učinkovitost i iskorištavanje lakšeg pristupa podacima te analitici kroz rješenja za nadzor.


Zaštitite svoju tvrtku

Sigurnost je jedna od najvećih briga svih tvrtki. Sve više elektroničkog kriminala, složeni problemi s usklađenošću te interne prijetnje mogu dovesti do velikih financijskih gubitaka. S&T zajedno sa HP rješenjima može pridonijeti zaštiti vašeg prihoda i ugled pomoću najsvestranije sigurnosti za uređaje, podatke i dokumente.Sigurnost HP-ovih pisača i višefunkcijskih uređaja, sigurnosna rješenja mogu vam biti od koristi pri sljedećem:
  • poboljšanju sigurnosti uređaja pomoću automatskog otkrivanja virtualnih napada pomoću popisa sigurnosnih firmvera i otkrivanje intruzija tijekom rada
  • zaštiti povjerljivih podataka i dokumenata pomoću šifriranja podataka, provjere autentičnost korisnika
  • poboljšanju sigurnosti sustava kroz automatsko izvješćivanje o nadzoru i usklađenosti, čime se prate sigurnosni incidenti pisača
  • stvaranju kohezivne strategije sigurnosti ispisa i implementiranju rješenja za zaštitu tvrtke zahvaljujući smjernicama S&T-ovih stručnjaka za sigurnost ispisa, koji će vam pomoći u procjeni vašeg okruženja.

Sveobuhvatna usluga i eskpertiza


Rješenja

S&T-ov sveobuhvatan raspon tehnoloških inovacija tvrtkama ili ustanovama isporučuje sigurna, kompletna rješenja, uključujući i razrađene procese i proaktivnu sigurnost.

Skaliranje

HP-ov portfelj hardvera, softvera i usluga nudi fleksibilnost i skalabilnost za ispunjavanje zahtjeva tvrtki svih veličina bilo gdje na svijetu.

Poslovna inteligencija

Informacije prikupljene kroz analizu podataka, strateški poslovni pregled s S&T-ovih stručnjacima te analitika
računala i ispisa pružaju vam sigurnost da donosite pravu odluku.