Bolje performanse, veća agilnost i učinkovitost

uz primjenu All Flash Storage rješenja

Vaši sustavi za rad s prijenosnim uređajima i platformama za računalstvo u oblacima te za komunikaciju na društvenim mrežama, traže puno veću razinu učinkovitosti. Rješenja za All-Flash pohranu podataka izvršavaju radne zadaće onako kako se pojavljuju i redoslijedom prema njihovoj važnosti. Na taj način skraćuju vrijeme potrebno za obradu informacija i brže ih pretvaraju u uvide koji donose novu poslovnu vrijednost. Istodbono, All-Flash rješenja smanjuju troškove obrade podataka i pojednostavljuju vam život.
  • Brže obavite više poslova, istodobno: bilo da je riječ o nečemu što radite u cloudu ili podatkovnom centru, rješenja za all-flash pohranu podataka pomažu vam u bržem stjecanju boljih poslovnih uvida.
  • Optimizirajte troškove pohrane s paketom rješenja za flash redukciju podataka koja eliminiraju suvišne binarne predloške, izbacuju ponavljanja iz podataka prije nego što se oni snime na uređaj, sažimaju podatke u format koji koristi manje prostora od njihova izvornog formata, koriste se samo onlikom količinom prostora na uređaju koliko je potrebno za snimanje danog podatka, izrađuju snimke stanja pohrane, itd.
  • Pojednostavite upravljajne pohranom: izvucite maksimum iz svoje infrastrukture, optmizirajte je, povećajte učinkovitost, maskimalizirajte njene performanse s inovativnih sučeljem koje je lako koristiti.


Video: (00:08':55)
Izvadak iz Flash Memory Summit Videa:
"The Data Center is All Flash But One Flash Doesn't Fit All"

Želite li saznati više o IBM All Flash proizvodima?


Preuzmite i pročitajte whitepaper kojeg je izradila Mesabi Group, a koji govori o optimizaciji informatičke infrastrukture.
Kontaktirajte nas i zatražite dodatne informacije o IBM proizvodima