Obitelj IBM Flash Storage rješenja

Iskoristite svaku mikro-sekundu i stecite prednost potrebnu za pobjedu u tržišnoj utakmici

IBM-ova all-flash rješenja za pohranu podataka utemeljena na platformi IBM Spectrum Virtualize, kombiniraju snažnu virtualizaciju s mogućnošću odabira raznih all-flash platformi i na taj način tvrtkama omogućavaju vrlo jednostavnu revitalizaciju podatkovnog centra.
 • Optimizirajte troškove podataka kombiniranjem flash pohrane i virtualizacije podataka.
 • Primijenite najprikladnije all-flash rješenje – rješenje koje je potpuno prilagođeno vašim jedinstvenim poslovnim i tehničkim zahtjevima.
 • Revitalizirajte postojeće sustave za pohranu podataka kombiniranjem rješenja IBM Spectrum Virtualize i IBM Storwize ili IBM FlashSystem.


Virtualizacija pohrane podataka

Nadmudrite konkurenciju - nemojte trošiti više novca od njih!
IBM-ova virtualizirana rješenja za pohranu podataka smanjuju troškove i složenost vaše IT infrastrukture. Omogućuju virtualizaciju podataka i pružaju vrhunske usluge obrade poslovnih informacija u raznim, heterogenim okružjima.
 • IBM FlashSystem V9000

  Rješenje za virtualiziranu all-flash pohranu podataka. Skalabilno i ekonomično. Može se brzo integrirati.
 • IBM Storwize V5030F

  Iznimno fleksibilan, virtualizran all-flash sustav za pohranu podataka. Dizajniran za tvrtke srednje veličine i konfiguriran tako da im pomogne u svladavanju svih izazova pohrane podataka. Dolazi s mnoštvom naprednih funkcionalnosti, iznimnog radnog učinka, visoke produktivnosti. Skalabilan.
 • IBM Storwize V7000F

  Virtualiziran, softverski definiran, all-flash sustav za pohranu podataka koji konsolidacijom radnih zadaća olakšava upravljanje i smanjuje troškove. Iznimno je skalabilan i radno učinkovit.


Pohrana u hibridnim cloud okružjima

Potpuno iskoristite svoj cloud!
All flash  sustavi dosljedno su dobrih performansi i omogućavaju jednostavno konsolidiranje radnih zadaća. Riječ je o posebno dizajniranim proizvodima za pohranu podataka, osmišljenima za javna, hibridna i privatna cloud okružja.
 • IBM FlashSystem A9000

  Fleksibilan i skalabilan all-flash sustav za pohranu podataka, potpuno usmjeren na postizanje visokog radnog učinka, paralelne arhitekture. Reducira podatke.
 • IBM FlashSystem A9000R

  Pouzdan, učinkovit, all flash sustav za skalabilno skladištenje dinamičkih podataka.